Bij Finch Buildings werkt een diverse groep mensen. Mensen die willen bijdragen aan een duurzame, gezondere leefomgeving voor iedereen. Leer ze hier kennen.

Jurrian Knijtijzer(Managing Director). Jurrian is de ontwerper van het Finch concept en oprichter van Finch Buildings. Met zijn achtergrond als architect en zijn enorme drive om duurzaam wonen beschikbaar te maken voor iedereen, trekt hij dagelijks ten strijde om dit doel te realiseren. Met de duurzame en circulaire oplossingen van Finch Buildings levert hij een bijdrage om onze planeet leefbaar te houden. Dat alleen al motiveert Jurrian elke dag weer opnieuw.

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo


Ernest Kuiper(Manager Sales & Marketing). Ernest is commercieel verantwoordelijk bij Finch Buildings. Tijdens zijn studie Bestuurskunde aan de VU zocht Ernest naar maatschappelijke waarde in zijn werk. Deze vond hij in de woningsector, waar hij sinds 2009 actief is. Ernest is geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en duurzaamheidsvraagstukken binnen de gebouwde omgeving. Wonen is immers – samen met voedsel – de meest primaire levensbehoefte van de mens. Ernest heeft ervaring opgedaan bij WoningNet, OSRE, Jong Onroerend goed Amsterdam (JOA) en sinds 2016 Finch Buildings.

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo


Gabriël Boutsema (Technisch Project Manager). Als hoofd van het ontwerpteam is Gabriel verantwoordelijk voor alle bouwgerelateerde zaken. Van stedebouwkundig ontwerp tot de technische detaillering van bouwplannen, het opzetten van projectplanning tot de controle op de uitvoering op de bouwplaats. Hij is begonnen bij Meyer en Van Schooten en heeft daarna zijn CV verder opgebouwd bij SeARCH en VenhoevenCS. Gabriël heeft zijn opleiding genoten aan de Amsterdam University of Applied Sciences (Building Technology).

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo


Despo Panayidou (Architect in opleiding). Despo studeert aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam en zit in haar 2e jaar. Hieraan voorafgaand studeerde ze Architectuur aan de University of Lincoln (GB). Ze is vanaf het begin bij Finch Buildings betrokken en heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van het concept. Oorspronkelijk uit Cyprus heeft ze in Nederland bodem gevonden om zich professioneel verder te ontwikkelen en een andere cultuur te leren kennen.

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo


Piero Vidoni (architect in opleiding), afkomstig uit Italië, genoot het grootste gedeelte van zijn opleiding Architectuur binnen Europa in Venetië (I.U.A.V.) en Warschau (BUW). Hij volgt momenteel het derde jaar van de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Piero heeft een multidisciplinaire aanpak ontwikkeld op het vlak van design. Bij Finch Buildings heeft Piero een gemeenschappelijke visie gevonden in een bredere rol van architectuur in de uitdagingen van morgen.

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo


Petra Heijmans (HR & Finance). Petra regelt alle personeels-aangelegenheden en zorgt voor de financiële huishouding. Vanuit een jarenlange ervaring met haar eigen bedrijf in de secretariële dienstverlening en congresorganisatie denkt zij mee over de strategische keuzes van Finch en geeft praktische handreikingen voor dagelijkse zaken. Samenwerken met een gemotiveerd team aan de opbouw van een prachtig bedrijf met ook nog een duurzame doelstelling laat haar ’s ochtends energiek opstaan.

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo


shady zenaldin (Architect in opleiding). Shady heeft bouwkunde gestudeerd aan de universiteit van Damascus in Syrie waarna hij 3 jaar lang als architect heeft gewerkt in een lokaal architecten bureau in libanon. 3 jaar geleden is Shady naar Nederland gekomen en is hij begonnen bij studioninedots waar hij een traineeship heeft gedaan. Dit jaar is hij begonnen aan de academie van bouwkunst om zijn master te behalen. Bij Finch wil shady graag de grenzen van het duurzaam en sustainable bouwen ontdekken.

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo


 

Sander Fletterman (Marketeer). Heeft commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn afstuderen en binnen zijn baan bij Apple heeft hij zich bezig gehouden met het onderwerp duurzaamheid en is hierdoor nog meer het belang gaan inzien van een groenere toekomst. Door bij Finch te komen werken en te laten groeien hoopt hij bij te kunnen dragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Afbeeldingsresultaat voor linkedin logo