Bij Finch Buildings werkt een diverse groep mensen. Mensen die willen bijdragen een een gezondere leefomgeving voor iedereen. Leer ze hier kennen.

Jurrian Knijtijzer (Managing Director). Jurrian is de ontwerper van het Finch concept en oprichter van Finch Buildings. Met zijn achtergrond als architect en zijn enorme drive om duurzaam wonen betaalbaar te maken voor iedereen, trekt hij dagelijks ten strijde om dit doel te realiseren. Met de duurzame en circulaire oplossingen van Finch Buildings levert hij een bijdrage om onze planeet leefbaar te houden. Dat alleen al motiveert Jurrian elke dag weer opnieuw.


Joran van Schaik (Research & Development). Joran is verantwoordelijk voor de optimalisatie van het huidige product en ontwikkeling van nieuwe producten, waarbij duurzaamheid en circulariteit te allen tijde voorop staan. Joran heeft Civiele Techniek gestudeerd aan de TU Delft en is afgestudeerd bij Building Engineering op het ontwerp van een Filipijnse variant van de Finch woning. Een duurzame wereld waar iedereen in een gezonde en veilige woning woont is waar Joran voor staat.


Gabriël Boutsema (Technisch Project Manager). Als hoofd van het ontwerpteam is Gabriel verantwoordelijk voor alle bouw gerelateerde zaken van stedebouwkundig ontwerp tot technische detaillering van bouwplannen, opzetten van projectplanning tot controle op de uitvoering op de bouwplaats. Hij is begonnen bij Meyer en Van Schooten en heeft daarna zijn CV verder opgebouwd bij SeARCH en VenhoevenCS. Gabriël heeft zijn opleiding genoten aan de Amsterdam University of Applied Sciences (Building Technology).


Despo Panayidou (Architect in opleiding). Despo studeert aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam en zit in haar 2e jaar. Hieraan voorafgaand studeerde ze Architectuur aan de University of Lincoln (GB). Ze is vanaf het begin bij Finch Buildings betrokken en heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van het concept. Oorspronkelijk uit Cyprus heeft ze in Nederland bodem gevonden om zich professioneel verder te ontwikkelen en een andere cultuur te leren kennen.


 

Petra Heijmans (HR & Finance). Petra regelt alle personeels-aangelegenheden en zorgt voor de financiële huishouding. Vanuit een jarenlange ervaring met haar eigen bedrijf in de secretariële dienstverlening en congresorganisatie denkt zij mee over de strategische keuzes van Finch en geeft praktische handreikingen voor dagelijkse zaken. Samenwerken met een gemotiveerd team aan de opbouw van een prachtig bedrijf met ook nog een duurzame doelstelling laat haar ’s ochtends energiek opstaan.


Ernest Kuiper (Sales Manager). Ernest is commercieel verantwoordelijk bij Finch Buildings. Tijdens zijn studie Bestuurskunde aan de VU zocht Ernest naar maatschappelijke waarde in zijn werk. Deze vond hij in de woningsector, waar hij sinds 2009 actief is. Ernest is geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en duurzaamheidsvraagstukken binnen de gebouwde omgeving. Wonen is immers – samen met voedsel – de meest primaire levensbehoefte van de mens. Ernest heeft ervaring opgedaan bij WoningNet, OSRE, Jong Onroerend goed Amsterdam en sinds 2016 Finch Buildings.