Bij Finch Buildings maken we gebouwen gebaseerd op een standaard module. Deze module noemen we de Finch standaard. Er bestaan drie verschillende casco maten (25m2, 29m2 en 40m2 GO) die dezelfde principes delen.

De Finch standaard

De basis van elke Finch module bestaat uit een vast aantal ingrediënten. Dit is het massief hout, hoge bouwtechnische waarden, een ‘all-electric’ benadering en een algehele hoge mate van afwerking. De afmetingen zijn gestandaardiseerd zodat ze altijd uitwisselbaar zijn. De modules voldoen aan het Bouwbesluit Nieuwbouw en zijn daarmee permanent én tijdelijk inzetbaar.

 

We bouwen met hout

Een natuurlijk materiaal met bijzondere kwaliteiten. Hout is een veelzijdig en gezond bouwmateriaal. Het is een vochtregulerende grondstof, het isoleert en heeft een positieve werking op de mentale gesteldheid van de mens. Door te bouwen met hout, kennen onze gebouwen geen bouwvocht, radongas of schimmels, resulterend in een gezond binnenklimaat.

Uitstraling naar keuze

Voor zowel bewoner als omgeving het gewenste gevelbeeld. We leveren onze gebouwen met allerlei soorten gevelafwerkingen. Duurzaam hout, geanodiseerd aluminium of baksteen elementen. Geen gebouw is daardoor hetzelfde. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

Massief hout

Hét circulaire bouwmateriaal van de eenentwintigste eeuw. Massief hout (Cross-laminated timber) is opgebouwd uit tenminste drie kruislings verlijmde éénlaags houten platen. De lijm is milieuvriendelijk en formaldehyde-vrij. CLT panelen zijn beschikbaar in verschillende diktes, afhankelijk van de constructieve eisen.

Kunnen wij helpen? Een bezichtiging inplannen of een brochure ontvangen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)20 – 89 43 43 1 of vul het contactformulier in.