Bij Finch Buildings werkt een diverse groep mensen. Mensen die willen bijdragen aan een duurzame, gezondere leefomgeving voor iedereen. Leer ze hier kennen.

Jurrian Knijtijzer(Managing Director). Jurrian is de ontwerper van het Finch concept en oprichter van Finch Buildings. Met zijn achtergrond als architect en zijn enorme drive om duurzaam wonen beschikbaar te maken voor iedereen, trekt hij dagelijks ten strijde om dit doel te realiseren. Met de duurzame en circulaire oplossingen van Finch Buildings levert hij een bijdrage om onze planeet leefbaar te houden. Dat alleen al motiveert Jurrian elke dag weer opnieuw.


Ernest Kuiper(Manager Sales & Marketing). Ernest is commercieel verantwoordelijk bij Finch Buildings. Tijdens zijn studie Bestuurskunde aan de VU zocht Ernest naar maatschappelijke waarde in zijn werk. Deze vond hij in de woningsector, waar hij sinds 2009 actief is. Ernest is geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en duurzaamheidsvraagstukken binnen de gebouwde omgeving. Wonen is immers – samen met voedsel – de meest primaire levensbehoefte van de mens. Ernest heeft ervaring opgedaan bij WoningNet, OSRE, Jong Onroerend goed Amsterdam (JOA) en sinds 2016 Finch Buildings.


Gabriël Boutsema (Technisch Project Manager). Als hoofd van het ontwerpteam is Gabriel verantwoordelijk voor alle bouwgerelateerde zaken. Van stedebouwkundig ontwerp tot de technische detaillering van bouwplannen, het opzetten van projectplanning tot de controle op de uitvoering op de bouwplaats. Hij is begonnen bij Meyer en Van Schooten en heeft daarna zijn CV verder opgebouwd bij SeARCH en VenhoevenCS. Gabriël heeft zijn opleiding genoten aan de Amsterdam University of Applied Sciences (Building Technology).

 


Piero Vidoni (architect in opleiding), afkomstig uit Italië, genoot het grootste gedeelte van zijn opleiding Architectuur binnen Europa in Venetië (I.U.A.V.) en Warschau (BUW). Hij volgt momenteel het derde jaar van de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Piero heeft een multidisciplinaire aanpak ontwikkeld op het vlak van design. Bij Finch Buildings heeft Piero een gemeenschappelijke visie gevonden in een bredere rol van architectuur in de uitdagingen van morgen.


Petra Heijmans (HR & Finance). Petra regelt alle personeels-aangelegenheden en zorgt voor de financiële huishouding. Vanuit een jarenlange ervaring met haar eigen bedrijf in de secretariële dienstverlening en congresorganisatie denkt zij mee over de strategische keuzes van Finch en geeft praktische handreikingen voor dagelijkse zaken. Samenwerken met een gemotiveerd team aan de opbouw van een prachtig bedrijf met ook nog een duurzame doelstelling laat haar ’s ochtends energiek opstaan.


Sander Fletterman (Marketeer). Heeft commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn afstuderen en binnen zijn baan bij Apple heeft hij zich bezig gehouden met het onderwerp duurzaamheid en is hierdoor nog meer het belang gaan inzien van een groenere toekomst. Door bij Finch te komen werken en te laten groeien hoopt hij bij te kunnen dragen aan een groenere en duurzamere toekomst.


Jim de Valk (Architect Project Manager). Jim heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de kunstacademie in Kampen en heeft zijn studie voortgezet op de academie van bouwkunst in Amsterdam. Hij is gedreven door het verwezenlijken van duurzame ideeën in de gebouwde omgeving. Dit gebeurt door een integrale aanpak, samen met een team toegewijde vakmensen die waarde creëren voor een mooiere wereld.


Carlo Profet (Technisch Tekenaar). Oorspronkelijk uit Aruba, heeft Carlo van zijn Bouwkunde opleiding genoten aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij Finch wil Carlo zijn bouwkundige vaardigheden versterken en het duurzaam ontwerpen verder verkennen. Binnenkort zal hij zich verder gaan specialiseren in Architectuur.


Thea Cali (Architect in opleiding). Afkomstig uit Italië, heeft Thea de studie Architectuur en Restauratie gestudeerd op de Universiteit van Calabria. Momenteel zit ze in haar tweede jaar van haar master Architectuur op de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Werkend bij Finch, deelt Thea de visie van het toegankelijk maken van sustainable wonen voor iedereen.