Producteigenschappen

Finch Buildings ontwikkelt verschillende gebouwen gebaseerd op één module. De gebouwen zijn eenvoudig te verplaatsen en kunnen aangepast worden per doelgroep.

Permanent & flexibel. Finch Buildings zijn ontworpen voor comfort en energiezuinigheid. De modules voldoen aan het Bouwbesluit Nieuwbouw en zijn daarmee permanent én tijdelijk inzetbaar.

Stapelbaar & schakelbaar. Finch modules kunnen 7 lagen hoog gestapeld worden en hoger met hulpconstructies. Tevens kunnen Finch modules geschakeld worden.

Verhuis klaar. Finch modules worden turnkey opgeleverd, zijn volledig uitgerust en daarom klaar om in te trekken.

Maatwerk. De modules zijn aanpasbaar aan de wensen van de opdrachtgever. Zowel het interieur, exterieur als extra bouwelementen kunnen aangepast worden om aan de specifieke eisen en voorkeuren van uw project te voldoen.

Module maatwerk. In het interieur van de modules is onder andere keuze in het type badkamer, keuken, kozijnen, verwarming, vloerafwerking en domotica.

Gebouw maatwerk. We kunnen een volledig gebouw opleveren, inclusief bijvoorbeeld een foyer, wintertuin, parkeergarage en/of dakterras.